ABIT KN8 SLI REALTEK AUDIO DRIVER

0 Comments

Not sure if this should be in the Windows, General Hardware or Sound forums tbh but thought as its motherboard specific perhaps I’d post here! Sep 12, at 1: This should be it – http: Yes, my password is: Everything in the Device Mgr is fine. No, create an account now.

Uploader: Datilar
Date Added: 25 March 2007
File Size: 36.88 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 31453
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Maybe there is a fault on the 3. Forget what your manual states Have you opened the k8 control panel. AtaRo Wise Guy Joined: The on-board sound is defiantly enabled set to auto in the BIOS, the AC’97 drivers install fine, taskbar icon appears but no output whatsoever Log in or Sign up.

Chalk it up to brain fade.

All Free Download Motherboard Drivers: ABIT KN8 SLI Driver XP Vista 32Bit/64Bit

Discussion in ‘ Motherboards ‘ started by ScaniaSep 11, I tried the suggestions. Sep 11, at 8: This should be it – http: I the audio drivers from the Fatal1ty disk that comes with the mobo.

  8136 XP DRIVER

You may have to register before you can post: I know the speakers are good as they work with my other PC. I no longer have the Abit driver CD and the website seems to not have working links to the drivers I require – on board sound, AC’97 I believe – looking online there seems to be numerous variants and I’m wondering if anybody could point me toward the correct drivers for this board.

And by audio control panel, I mean the util that installed with the drivers, not the standard Windows audio control panel. Results 1 to 10 of Everything else seems to work fine. I’ve connected them to the mobo directly as the manual says and I get nothing.

ABIT KN8 SLI – motherboard – ATX – Socket – nForce4 SLI Overview – CNET

Sep 12, at They are an Altec Lansing 5. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

  LEX BN790E MOTHERBOARD DRIVER DOWNLOAD

Prince of the OC Crusaders Intel i7 3. Check all the usual suspects, ie: Originally Posted by Almost Famous. It’s got to be something real abjt and easy Nov 25, Posts: Any thoughts on what I may have done wrong?

Make sure you don’t have the “mute all” checked in your play control, that you have the connectors plugged in the right spot on the mobo for your speakers. Last edited by Un4given; at But, it’s still not working.

Eealtek 4, Posts: Originally Posted by JKE Everything in the Device Mgr is fine. If it’s on the headphone option it may not output sound to the speakers.